0736.613.609

Masina de perforat conducte sub presiune

ACUM oferim si spre inchiriere021.317.02.50 / office@duna-armatura.ro

Masina de gaurit conducte sub presiune PERFORUO

Masina de gaurit conducte sub presiune PERFORUO, seriile 3089.C20 si 3089.CC, reprezinta solutia ideala pentru realizarea rapida si in deplina siguranta a bransamentelor, fara a fi necesara intreruperea alimentarii cu apa pentru ceilalti consumatori.

Compacta si usor manevrabila, masina poate efectua gauri in conducte aflate sub presiune, pentru bransamente intre DN20 si DN40.

PERFORUO este livrata intr-o cutie de protectie din plastic, ce poate fi tranportata usor pe santier. In cutie se regasesc toate componentele necesare pentru gaurire: masina de gaurit, cheia pentru actionarea tijei frezei, freze pentru conducte din PE si PVC, burghie cu carburi metalice pentru conducte din otel si fonta, nipluri pentru conectarea la robineti de diferite dimensiuni.

Masina este actionata manual, fara a fi necesara o sursa de energie electrica in apropiere pentru utilizare. PEFORUO este dotata cu un robinet de purjare, care asigura eliminarea impuritatilor si a spanului rezultat in urma gauririi.Etapele realizarii brasamentului cu ajutorul masinii PERFORUO:

  1. Se curata conducta si se instaleaza priza de bransare.
  2. In priza de bransare se monteaza robinetul de bransament.
  3. Se deschide robinetul de bransament si se monteaza pe corpul lui masina de gaurit.
  4. Se executa gaura in conducta si se retrage scula de gaurire (freza sau burghiul), fara ca masina sa fie demontata de perobinet.
  5. Se deschide robinetul de purjare de pe corpul masinii pentru eliminarea spanului. Pentru eliminarea oricarui pericol de accident, va recomandam sa puneti o laveta peste robinetul de purjare in momentul eliminarii spanului.
  6. Se inchide robinetul de bransament si se demonteaza masina de gaurit.
  7. Masina si scula folosite la gaurire se curata inainte de a fi reintroduse in cutie.

Materialele din care sunt confectionate masina si accesoriile sunt de cea mai inalta calitate, ceea ce asigura produsului o durata lunga de viata, in conditiile respectarii regulilor de utilizare.

Masina de gaurit PERFORUO este simplu de utilizat, este rezistenta si fiabila si garanteaza o productivitate ridicata la realizarea bransamentelor.

masina_de_perforat_conducte_sub_presiune
Servicii